a+j+s

Hallojhallojhalloj!

Igår hängde vi vid Goldi Sands hotell vid poolen/stranden, som ni fick se på bilderna i förra inlägget. Pinacolada, beach volleyboll och undervattensbilder underhöll oss hela dagen.
Sofie har fått lära sig att köra tuktuk, lite problem med växlingen till en början, men nu är hon kung på att köra.
När tre tjejer bor i samma rum, kan det lätt bli lite rörigt och förvirrande vart saker och ting har sin plats. Så efter stranden igår hade vi en gemensam städtimme. Mycket fint... i nån timme i alla fall.
Mot kvällen var vi alla och käkade på Lords, en engelsk restaurang, med god mat och "never ending story"-drinkar. Dom 3 musketörerna i hattar spelade gamla Lankesiska dängor för oss på gitarr. Kvällen slutade med att krogprofilen ville visa vad han gick för trots tidig uppstigning (4.30) för fiskning... trodde han. Men bloggansvarig hade andra planer för honom. En överraskningsresa till Maldiverna.

Idag ska vi åka och hälsa på Sofies mammas barnhem, gå på fruktmarknad och få helkropps massage! Ser ut att bli en sjutusans bra dag, trots regnet.

Om en vecka åker vi vidare här ifrån, troligtvis till Malaysia för att sedan åka vidare till Thailand. Tiden går så fort när man har roligt. Sri Lanka med hus och familj är helt underbart!

        

Kommentarer
Postat av: Monica Hagman

Jag blir bara sååå avundsjuk på era drinkar ;)

2011-02-08 @ 22:07:06
Postat av: Big.T

Ja det ser ju inte ut att gå någon nöd på er!

Swop!/ Big.T

2011-02-10 @ 19:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0